0733 - 22 55 31charlotte.wikander@gmail.com

Företagsstäd i Östersund

Tjänsteutbud

Här hos mig, Charlotte Wikanders hushållsnära tjänster, finns det möjlighet att få hjälp både som privatperson och som företag. Om man är ett företag, så kan man med fördel få hjälp med det mesta som rör företagsstäd i Östersund med omnejd. Jag hjälper även till utanför Östersund, men jag tar i sådana fall även betalt för resekostnaden med 40 kr per mil.

Kostnadsfritt hembesök

När man anlitar mig, så erbjuder jag alltid alla nya kunder ett kostnadsfritt hembesök. Vi kan då tillsammans gå igenom dina behov och önskemål. Jag kan då ge dig tips och råd angående vilken typ av städning som du kan vara i behov av och som bäst lämpar sig för dig. Genom att anlita mig för hem- eller företagsstäd så erhåller man en fullgod städning som verkligen utförs så att det passar kunden i fråga.

Det är inte alls dyrt

När man anlitar mig Charlotte Vikander och Charlotte Wikanders hushållsnära tjänster, så betalar man inte speciellt mycket. Jag tar i dagsläget endast 360 kr per timme. Detta är en kostnad som du som anlitar mig för företagsstäd förhoppningsvis kommer att tjäna igen ganska snabbt, då dina anställda mår bättre och är mer alerta i rena, fräscha och dammfria miljöer.

RUT-avdrag

Alla privatpersoner har möjlighet att nyttja det så kallade RUT-avdraget, som är en skattefinansierad reform, som innebär att man inte behöver betala hela städkostnaden. I skrivande stund betalar alla privatpersoner endast 70 procent av arbetskostnaden. Jag kan berätta mera om detta, om du är osäker på hur det fungerar och vill veta mera om det.

Jag ser fram emot att kunna hjälpa dig med din hem- eller företagsstäd. Om det är någonting som du vill veta mera om, så är du hjärtligt välkommen att kontakta mig. Jag kan berätta mera för dig om hur det fungerar hos mig.